marime text:

Moarte suspecta! Elevul unei scoli speciale gasit mort in camera din internat

Ancheta la o scoala pentru elevi cu probleme speciale din judetul Timis, unde un tanar de 19 ani a fost gasit joi dimineata fara suflare. Medicii au incercat mai bine de o ora sa-l resusciteze, dar nu a mai fost chip.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Se pare ca in ultima vreme baiatul a avut tulburari grave de comportament, iar investigatorii incearca sa afle acum de ce conducerea scolii nu il supravegea mai atent.

Trupul tanarului a fost dus la morga pentru autopsie. Medicii legisti urmeaza sa stabileasca daca tanarul ar fi luat medicamente in combinatie cu alcool, asa cum banuiesc profesorii lui.

La randul ei, conducerea scolii a demarat o ancheta interna si incearca sa afle daca pedagogul care ar fi  trebuit sa-i supravegheze aseara pe elevi si-a facut bine treaba.

Tanarul avea un usor retard mintal si tulburari de comportament, iar dascalii lui spun ca avea si probleme cu inima. In aceste conditii, pastilele cu alcolul puteau sa-i fie letale chiar daca nu ar fi luat o cantitate mare, premeditand sa-si ia viata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu