marime text:

Moarte SUSPECTA - cadavrul unui barbat, imbracat doar cu chiloti si vesta, gasit in curtea celui mai bun prieten

Suspiciuni de crima la Cumpana, in judetul Constanta. Alertati de vecini, politistii au gasit azi dimineata in curtea unei case cadavrul unui barbat aproape dezbracat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Au incercat sa refaca ultimele ore din viata lui si asa au aflat ca bause toata noaptea tocmai cu omul in curtea caruia a fost gasit.

Politistii au observat pe corpul victimei urme superficiale de lovituri, dar asta nu inseamna ca vorbim deja despre o crima.

Dupa ce mai multi localnici au fost audiati, s-a stabilit ca victima ar fi baut toata noaptea cu cel mai bun prieten, la el acasa, si apoi a dat sa plece, dar s-a prabusit in gradina.

Prietenul sau a fost chemat de dimineata la audieri ca sa faca lumina in aceasta poveste, insa nu a fost in stare sa-si aminteasca nimic din cele intamplate.

Procurorii incearca sa afle daca intre cei doi a existat un conflict, caz in care principalul suspect devine prietenul de pahar cu care victima si-a petrecut ultimele ore din viata.

Pe de alta parte, ramane la fel de suspect si felul in care era imbracat barbatul cand a murit: doar cu un slip si o vesta.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu