marime text:

Moarte misterioasa in Pitesti: cadavrul unei femei, descoperit plutind pe raul Arges

Fara sa aiba deocamdata vreun indiciu, criminalistii incearca sa reconstituie ultimele clipe de viata ale unei femei din Pitesti. Cadavrul ei plutea pe raul Arges, unde l-a observat un pescar; omul a sunat la 112 si pompierii au adus trupul la mal.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cativa localnici au recunoscut-o imediat: era o vecina de-a lor, in varsta de 56 de ani. Stiau insa cu totii ca femeia era acasa si ca n-ar fi iesit deloc din curte.

Imediat, in micul cartier ACH din Pitesti s-a dat alarma si oamenii s-au adunat sa vada despre ce e vorba. Pompierii scosesera trupul femeii la mal exact in dreptul casei sale. Pescarul care-a dat alarma il zarise insa cu vreo 100 de metri in amonte, semn ca Argesul il purta de la o distanta destul de mare. Cum a ajuns in rau nu-si explica nimeni.

Nici politistii nu stiu deocamdata cu ce au de-a face in acest caz. Medicii legisti le-ar putea indica anchetatorilor pe ce pista sa mearga.

Femeia era casatorita si avea doua fiice. Pe sotul ei, care lucreaza in constructii, in alta localitate, l-a anuntat un vecin de tragedia care i-a lovit familia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu