marime text:

Moarte INGROZITOARE - sfasiat de rottweillerii de care avea grija!

Cainii pe care el insusi i-a hranit i-au adus un sfarsit infiorator, unui ingrijitor in varsta de 61 de ani din Satu Mare. Avea capul aproape sfartecat, cand l-a gasit stapinul celor 3 rottweilleri. Proprietarul sustine ca nu stie ce le-a starnit furia animalelor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Medicii l-au gasit pe barbatul de 61 de ani, intr-o balta de sange, aproape de cei 3 caini. A fost dus de urgenta la spital.

Proprietarul locuintei unde statea si victima ar fi declarat politistilor ca nu stie ce s-a intamplat. Iesise sa vada de ce sint ciinii agitati; atunci a descoperit victima.

Barbatul care a murit isi vinduse locuinta cu ceva timp in urma. Noii proprietari i-au oferit o anexa unde sa locuiasca si in acelasi timp ingrijea si cainii.

Deocamdata nimeni nu stie ce s-a intamplat, iar propietarul cainilor a refuzat sa comenteze. Pana vor afla rezultatul necropsiei, oamenii legii i-au deschis acestuia dosar penal.

Rottweilerii erau inregistrati la politie, dar daca va fi gasit vinovat propietarul cainilor risca inchisoarea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu