marime text:

Misterul unui dublu asasinat dezlegat de o amprenta gasita pe butonul unui aspirator

Cu ajutorul ei, criminalistii romani au ajuns la principalul suspect: Leonid Zaporojne, din Ucraina. El este acuzat ca a executat cu sange rece anul trecut o fetita si pe mama ei, in orasul Siret, din Suceava.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii au gasit atunci mai multe probe, dar urma de pe aspirator a fost decisiva: a demonstrat ca cel care a tras cu pistolul este ucraineanul, care a mai avut un complice.

Aparent banala, amprenta lasata pe aspirator, a dus la rezolvarea dublului asasinat. Nimic nu le-a scapat criminalistilor. Stiau ca femeia facea curatenie inainte de comiterea asasinatului si au facut legatura.

De la aceasta descoperire, pas cu pas a fost refacut filmul evenimentelor.

Amprenta de pe aspirator a fost singura gasita in interiorul apartamentului. O alta urma fusese lasata in exterior, pe sonerie. Probele au fost prelucrate in laboratoarele Institutului de Criminalistica si s-a ajuns la principalul suspect, anchetatorii avand deja informatii despre el in baza de date. 24 de ore a durat totul.

In acest interval, suspectul numarul 1 parasea tara, expluzat pentru ca nu avea actele in regula. O eroare care l-a scapat pe Leonid Zaporojne de arest, cel putin deocamdata. Autoritatile romane au facut ancheta inclusiv pe teritoriul Ucrainei, locul in care barbatul va fi judecat, pentru ca nu poate fi extradat.

Motivul monstruosului asasinat a fost jaful. Intrusul a plecat cu 12.000 de euro, desi spera la mai mult. Capul familiei era cunoscut ca traficant de tigari si vanzator ilegal de valuta.  
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu