marime text:

Minore exploatate sexual de o retea de proxeneti coordonata de dupa gratii!

Descindere in forta la Brasov, unde mascatii au ridicat trei barbati acuzati de proxenetism. Indivizii, cu varste intre 25 si 30 de ani, fac parte dintr-o grupare care obliga minore sa se prostitueze.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii de la Crima Organizata i-au monitorizat vreme de 6 luni pe suspecti si astfel si-au dat seama ca erau coordonati de un detinut incarcerat la Penitenciarul Codlea.

Proxenetii isi racolau victimele din cluburi si discoteci.

In cazul in care fetele refuzau sa se supuna, erau batute si amenintate.

Cercetarile in acest caz continua pentru identificarea tuturor victimelor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuX.C (2011-06-18 12:08:31)
politia daca ii fila de ex. saptamana asta baietii erau prinsi acum ! asta e realitatea, politia se misca ca melcul si o mare parte dintre ei probabil sunt incompetenti, cat de greu e sa interceptezi niste discutii ambientale, niste telefoane sa faci cateva poze.si sa verifici niste nr de inmatricularei chiar nu e mult. E un filaj clasic pentru a prinde niste smecheri ca ei e max. necesar 1 luna max. POLITIA SI JUSTITA SE MISCA CA MELCUL SAU MAI GRAV PARTICIPA SI EA ! NU CRED CA EDNIA E PROBLEMA PENTRU CA CEI CARE MOMESC TINERELE IN LOCATII SUNT ROMANI... MA GANDESC SA SE FACA O BAZA DE DATE CU PERSOANE CARE SUNT SUSPECTE, CONDAMNATE, ETC CARE FAC SAU AU FACUT TRAFIC DE FEMEI SI COPII.
raspunde »
dementu (2011-06-18 11:28:43)
acei tigani trebuie linsati! cat **** mea la mai suportam infractiunile lor josnice? ori noi ori ciorile!
raspunde »
X.C (2011-06-18 11:00:07)
am si eu o grupare de acest tip in cartier si din nefericire pentru ei am reusit sa inregistrez o parte din discutie. Am trimis un e-mail luat dupa pagina pol.-crima organizata acesta inregistrare ai am cerut sa-mi confirme primirea acelui fisier ca unele ser. de e-mail au limitare. Nu am primit nimic si intre timp baietii aduna fete pe care le vand unei grupari de tigani ...... SARACA POL. SI JUSTITIE !
raspunde »
creierul (2011-06-18 08:57:42)
mult prea multe cazuri de genul asta...si astea sunt doar cele descoperite...cei care fac asa ceva nu merita sa traiasca..
raspunde »