marime text:

Militarul care si-a executat sotia era nemultumit pentru nici relatia cu amanta nu a mers!

Militarul care si-a ucis sotia la o benzinarie din Buzau si apoi s-a sinucis si-a premeditat, se pare, fapta. A parasit inarmat unitatea de genisti din Maracineni, unde era angajat, si a plecat spre locul de munca al partenerei sale.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Inainte, a avut grija sa-si schimbe si uniforma.

Cei doi erau in divort, dupa ce barbatul, sergent major, se intorsese dintr-o misiune din Afganistan. Departe familie, calcase stramb si cand a revenit in tara parea un alt om, povestesc rudele.

O voce ingrozita a anuntat la 112 ca intr-o benzinarie zac doua cadavre. Un barbat si o femeie, a precizat adolescentul care intrase sa cumpere tigari. Criminalistii au aflat imediat ca cei doi sunt sot si sotie. El, sergent major, in varsta de 34 de ani, intors de cateva luni dintr-o misiune din Afganistan, in divort cu femeia.

In teatrul de operatiuni, militarul incepuse o relatie cu o colega si odata ajuns acasa, mai exact in toamna anului trecut, a si cerut divortul.

Insa nici relatia cu amanta nu a mers.

Familia spune ca femeia ii anuntase pe superiorii sotului ca acesta ameninta ca se va sinucide. Nimeni nu a facut insa nimic.

Luni noaptea, a plecat din timpul serviciului cu pistolul la el. Si-a lasat masina aproape de statia de benzina unde sotia era casiera, s-a imbracat in civil si a navalit in incinta.

Intre cei doi a inceput o cearta violenta, suprinsa si de camera de surpraveghere. Speriata, tanara a apasat si butonul de panica, insa a fost secerata de trei gloante. Apoi militarul s-a impuscat in cap. Investigatorii au gasit in masina lui si cateva foi in care isi scrisese gandurile: "nu pot sa traiesc fara familie", notase.

In urma cuplului au ramas o fetita si un baietel, gemeni, de 11 ani. Fiecare era in grija unui parinte. Acum se mai au doar unul pe altul...
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu