marime text:

Militari americani sechestrati intr-un club din Capitala, pentru ca nu au vrut sa plateasca nota de 3.000 de euro

Razboi psihologic intre trei militari americani si patronul unui club de noapte din Bucuresti. Primii, barbati tineri si pusi pe chefuit, au constatat dupa o noapte reusita ca trebuie sa isi lase toata solda la bar.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Li s-a parut astronomica nota si au refuzat sa plateasca. Vazand una ca asta, proprietarul localului a uitat ca are de-a face cu niste soldati adevarati, asa ca s-a hotarat sa ii sechestreze.

In clubul de noapte de pe strada Ion Campineanu americanii au vazut la plecare ca au de platit 3.000 de euro . Suparati ca nu consumasera de atatia bani, barbatii au refuzat sa plateasca, iar in acel moment a izbucnit scandalul.

Se pare ca cei doi piloti de supersonic si un camarad au fost bagati intr-o camera si amenintati cu bataia chiar de patronul localului si de un apropiat al acestuia. Intr-un final, un prieten al americanilor a venit si a achitat nota.

Anchetatorii spun ca acelasi patron la cateva zile distanta ar fi procedat la fel cu alti doi militari ai Statelor Unite pe care i-ar fi si lovit. Pentru ca toti au depus plangere la politie, autoritatile au perchezitionat clubul de noapte.

In prezent patronul si prietenul acestuia sunt cercetati pentru lipsire de libertate si talharie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu