marime text:

Militar acuzat ca a violat un copil de 4 ani, in unitatea unde lucreaza!

Poveste de groaza in Bacau. Un baietel de 4 ani si jumatate s-a plans parintilor ca a fost violat de un militar, chiar in unitatea unde acesta lucreaza. Barbatul - ruda cu tatal copilului - l-ar fi luat, se pare, sa ii arate un tanc si acolo ar fi profitat de el.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Subofiterul - care lucreaza de peste 20 de ani in cadrul armatei - a fost audiat de politisti si daca va fi gasit vinovat, risca sa isi piarda si libertatea, si slujba.

Baietelul a mers impreuna cu tatal si cu bunicul sau la cosit iarba, la unitatea militara de la marginea orasului Bacau. Cei doi l-au lasat pe cel mic in grija subofiterului, care era de serviciu. Au stat fara grija, mai ales ca omul le este si ruda. Dupa putin timp insa, copilul s-a intors la ei foarte speriat.

Tatal copilului a innebunit de furie si a sarit sa-l bata pe subofiter, insa bunicul l-a oprit la timp.

Cei doi au anuntat imediat autoritatile. Militarul neaga insa acuzatiile.

Medicii legisti l-au examinat pe baiat si au constatat ca are mai multe leziuni. Politistii au demarat deja o ancheta. 

Militarul este casatorit si are doi copii.

Plutonierul in varsta de 45 de ani a fost audiat vineri seara cateva ore de politisti. Acestia vor sa afle si cum a reusit barbatul sa treaca cu brio de testarile psihologice periodice, la care sunt supusi cei care lucreaza in cadrul armatei.

Militarul este cercetat pentru viol. Deocamdata, nu s-a pus in discutie suspendarea lui din functie, insa in functie de mersul investigatiei, cel mai probabil, va fi demarata si o ancheta interna.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu