marime text:

Merita DIPLOMA PENTRU CEI MAI PROSTI talhari! Au raspuns la telefonul pe care l-au furat de la o batranica

O batrana de 75 de ani din judetul Satu Mare era cat pe ce sa plateasca cu viata lacomia unor indivizi care au intrat peste ea in casa, crezand ca vor da lovitura vietii lor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Degeaba au stalcit-o in bataie pe biata femeie, pentru ca era prea saraca sa aiba ce sa-i fure.

De 15 ani, de cand a ramas vaduva, femeia a invatat sa se descurce singura. Chiar si fara o mana de barbat, gospodaria ei e bine ingrijita. Pana acum n-a mai avut de-a face cu raufacatori. E adevarat si ca isi luase toate masurile de precautie, iar usile ei au incuietori sigure.

Femeia a facut totusi o greseala. La un moment dat, inainte de a se duce la culcare, a auzit mai intai zgomote la usa, apoi la una dintre ferestre. Cum hotii ii desurubasera becul de la intrare, degeaba s-a uitat sa vada cine este in curte; n-a zarit nimic. A comis atunci imprudenta sa descuie usa.

In acel moment, indivizii au tabarat peste ea si au inceput sa o loveasca in nestire cu o sapa si o furca. Dupa ce s-au asigurat ca femeia nu le mai poate face probleme, au inceput sa cotrobaie prin casa, dar n-au gasit decat 50 de lei si un telefon mobil intr-unul dintre sertare.

Au lasat-o pe batranica lesinata si s-au facut nevazuti in noapte.

Un nepot a gasit-o pe femeie abia dimineata. S-a speriat cand a sunat-o si in locul voci bunicii sale a auzit un barbat. A chemat urgent o ambulanta cand si-a dat sema ca femeia a fost atacata.

Politistii au stat de vorba cu femeia si au reusit, pe baza descrierilor facute de ea, sa-i identifice pe suspecti. Sunt doi barbati de 18 si 28 de ani din satul vecin. Daca ar fi fost din aceeasi localitate, ar fi stiut probabil ca e o femeie sarmana de la care nu aveau ce sa fure.

<
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu