marime text:

Mercedes si-a schimbat declaratia - vezi cine l-a injunghiat pe nepotul lui Bercea Mondialu

Vin zile grele pentru clanul Bercea. Medicii au hotarat astazi ca tanarul de 17 ani, care isi acuza initial unchiul ca l-a injunghiat, trebuie sa treaca printr-o operatie. Intre timp, Bercea Mondialu astepta dupa gratii ca magistratii sa-i decida soarta, dar de partea lui ar putea fi faptul ca victima si-a schimbat declaratia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dosarul intocmit pentru Bercea Mondialu, pe numele lui real Sandu Anghel, urmeaza sa ajunga pe masa magistratilor de la Curtea de Apel din Craiova. Ei vor judeca recursul impotriva masurii de arestare preventiva.

Acuzatiile care i se aduc sunt de omor calificat, ultraj si tulburarea ordinii publice. Intre timp, nepotul lui, Ionut, zis Mercedes, si-a schimbat declaratia facuta initial in fata anchetatorilor. El spune acum ca a ar fi fost injunghiat pe scarile de la intrarea in bar iar agresorul care l-a lovit din spate ar fi fost verisorul lui, nu unchiul. La cererea familiei, medicii se pregatesc sa-l transfere maine la Bucuresti pentru operatie.

De pe patul de spital, Ionut, alias Mercedes, jura acum ca nu unchiul sau a lovit cu cutitul. Il arata cu degetul pe varul sau, fiul lui Bercea care de-abia a implinit 14 ani si nu poate raspunde penal.

La randul lor, medicii spun ca Ionut era perfect lucid in momentul in care le-a dat declaratii anchetatorilor.

Bulibasa din Olt a ales calea de mijloc. El vrea pace in clanul Bercea ca sa nu se ajunga la un razboi in familie.

Miercuri se va judeca recursul in cazul lui, Bercea Mondialu care i-a amenintat deja pe anchetatori cu relati ilui, convins fiind ca asa, nu va mai ramane mult dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu