marime text:

Mercedes de 70.000 de euro, furat luna trecuta, gasit pe fundul unui lac!

Descoperire neasteptata pe lacul Paltinu din Prahova. Cativa angajati ai barajului au observat ca, odata cu scaderea nivelului apei, la suprafata a aparut caroseria unei masini de teren. Au chemat pompierii si politistii, care au aflat in scurt timp ca autoturismul de lux, in valoare de 70.000de euro, fusese furat in urma cu trei saptamani, din localitatea Barcanesti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Pentru politisti a fost usor sa afle a cui este masina - actele proprietarului erau in bord. Omul ii reclamase disparitia inca din 20 august. E ciudat totusi ca hotii nu si-au valorificat prada, ci au preferat sa scape de ea.

Oamenii legii au cercetat centimetru cu centimetru masina, in speranta ca vor gasi urme care sa-i conduca la faptasi, dar este o munca dificila, pentru ca autoturismul, plin de mizerie, este distrus in mare parte.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariuadi (2011-01-22 02:27:35)
a vrut asigurarea la el a dat cu el in lac mare vrajala
raspunde »
bossystem_yoo (2010-12-30 23:11:36)
Cheia era cu chipul proprietarului,nu avea cum....
raspunde »
Vasile (2010-09-15 10:22:00)
Mercedesul respectiv are din fabrica imobilizator la el. Daca nu ai cheia cu chip, nu se poate fura asa usor. Doar daca ai cheia la el sau il pui pe platforma. Ceva este sigur dubios aici.....
raspunde »