marime text:

Medicii nu au reusit sa-i scoata glontul hotului impuscat in cap. Complicii lui au fost identificati

Fugarul impuscat in cap, de un echipaj al politiei care actiona in Afumati, este in continuare in stare foarte grava, internat la sectia de reanimare. Medicii au incercat sa ii scoata glontul, insa nu s-a putut. Asa ca proiectilul i-a ramas infipt intr-un os al craniului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In conditiile de fata, medicii sunt rezervati cu privire la sansele lui de supravietuire. Intre timp, cei trei indivizi cu care se afla in masina sunt cautati in continuare de politie.

Ancheta a fost preluata de Parchetul General si au fost audiate mai multe persoane care ar avea legatura cu suspectii cautati. Ei au fost identificati si toti sunt tineri cu varste cuprinse intre 25 si 30 de ani.

In paralel, procurorul Marius Iacob, cel care coordoneaza cercetarile a cerut sa se faca doua expertize, una balistica si alta traseologica, pentru a se stabili daca cei doi politisti care au tras cu arma au actionat conform legii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu