marime text:

Medici si criminalisti transportati cu TRACTORUL! VIDEO

Ancheta mai putin obisnuita, in aceasta seara, in Muntii Fagaras, in apropiere de Cascada Balea. Cativa investigatori au fost transportati in cupa unui utilaj pana la locul unde un barbat murise strivit de un copac.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul in varsta de 37 de ani, angajat al unei fabrici de cherestea din localitatea TAlmaciu, era in timpul serviciului. Alaturi de mai multi colegi, taia cu drujba copaci. La un moment dat, o bucata din trunchiul unui pom s-a prabusit peste el.

Ceilalti angajati au chemat ajutor imediat, insa la scurt timp dupa ce au ajuns cei de la SMURD, victima a intrat in stop cardio respirator si a murit. Medicii au fost dusi la baza muntelui in cupa unui utilaj.

Tot asa, au ajuns la locul accidentului si criminalistul si inspectorul de la protectia muncii care ancheteaza tragedia. In zona se ajunge extrem de greu si, chiar si asa, cu utilajul respectiv, drumul dureaza aproape o ora.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu