marime text:

Medici de la Spitalul Elias audiati de procurori, in cazul mortii deputatului Liana Dumitrescu

Medicii Spitalului Elias, unde a murit saptamana trecuta deputata Liana Dumitrescu, vor fi audiati de procurorii Parchetului General. La fel si rudele celei care reprezenta in Parlament minoritatea macedoneana.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Anchetatorii vor sa afle tot ceea ce s-a petrecut in timpul spitalizarii si in ce masura cadrele medicale si-au facut datoria. Asta dupa ce mama Lianei Dumitrescu a reclamat ca fiica ei nu ar fi fost tratata corespunzator si, mai mult, medicii de la Spitalul Elias ar fi refuzat sa o transfere la un spital din strainatate.

Liana Dumitrescu a suferit o boala neurologica rara, cu o evolutie galopanta, in ciuda tratamentului pe care l-a primit. Medicii spun ca acesta a fost si motivul pentru care transportul era extrem de periculos.

Pana in acest moment nu exista nicio dovada ca moartea deputatei ar fi fost o consecinta a culpei medicale si nicio persoana nu a fost pusa sub acuzare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu