marime text:

Medici acuzati ca au mutilat o pacienta si au facut experimente pe ea!

Acuzatii extrem de grave, formulate la adresa a doi medici renumiti din Capitala, de catre o educatoare din Ploiesti. Femeia ii acuza ca au mutilat-o, dupa care au plimbat-o prin salile de operatie, ba chiar ar fi facut experimente pe ea, ca s-o dea exemplu in cartile de specialitate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dupa ani de chin si tratamente facute in Germania, pacienta a cerut ajutorul politiei.

Problemele Gabrielei Randasu au inceput in decembrie 2004. Initial, s-a plans ca o doare o ureche, dupa care i s-a umflat obrazul drept. Medicii de la Ploiesti au zis care otita, insa cum tratamentul nu dadea roade, au trimis-o la Bucuresti.

S-a pus problema unei reconstructii faciale cu bucati de os si de muschi de la picior. La scurt timp insa, sustine pacienta, medicii s-ar fi razgandit si i-ar fi propus o alta metoda. Au urmat alte cinci interventii.

Dupa 3 ani, rudele au imprumutat 40.000 de euro si au trimis-o in Germania. Abia acolo i-a fost reconstruita fata.

Acum, oamenii au depus o plangere penala la politie, pentru vatamare corporala grava. Vor sa ceara 300.000 de euro, daune.

Cei doi medici acuzati nu au vrut sa comenteze in niciun fel situatia, motivand ca ancheta este inca in curs.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu