marime text:

Masini de 90.000 de euro furate in 40 de secunde! Vezi detaliile incredibile ale unui furt de milioane!

Un mod de operare uluitor de rapid a fost pus la punct de o grupare ce opera in mai multe judete din Romania, furand numai masini de lux in valoare totala de peste 1 milion de euro!
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Gruparea era specializata doar pe masini de lux - BMW X5 si X6 - si actiona in mai multe judete din Romania. Hotii aveau nevoie doar de 40 de secunde pentru a pleca de pe loc cu masina din momentul in care se apropiau de ea. Cel mai mult le lua sa sparga butucul masinii. Odata ajunsi inauntru, le lua doar 10 secunde sa porneasca masina.

Infractorii foloseau un dispozitiv sub forma unei mufe pe care il introduceau in calculatorul masinii. De pe acel dispozitiv, informatiile erau transferate pe o cheie bruta cu care porneau motorul. Cheia era procurata de la cetateni turci.

Masinile erau duse la service-uri din Focsani si Constanta unde erau vopsite si le era schimbata seria de la motor, fiind transformate in copii ale unor masini existente deja in circulatie. Detaliile acestora erau cel mai probabil retinute in momentul in care in service-urile respective ajungeau masini de tipul X5 si X6.

Masinile erau apoi scoase din tara prin punctul de frontiera de la Vama Veche.

In unele cazuri, masinile erau vandute in tara, dar cu dispozitive de gps montate astfel incat sa poata fi reperate si furate inca o data!

9 masini au fost probate deja ca fiind furate, dar se pare ca ar fi vorba de cateva zeci. Valoarea totala a pagubelor se ridica la peste 1 milion de euro.

Politistii au facut perchezitii si la Costesti, in palatul regelui tiganilor. Il cautau pe Dan Stanescu, banuit ca a cumparat doua dintre masinile de lux furate.

Auto intitulatul rege nu era acasa, asa ca pe numele lui a fost emis un mandat de aducere. Coincidenta sau nu, acum un an, cand isi marita fata, Stanescu ii daruia printesei o masina.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu