marime text:

Masina gasita intr-un lac din Buzau nu avea frana de mana trasa!

Se adanceste misterul in cazul masinii care a fost gasita la inceputul saptamanii, in lacul de acumulare Siriu, din judetul Buzau! Politistii nu pot spune cum a ajuns autoturismul acolo nici acum, dupa ce vehiculul a fost scos la suprafata, cu ajutorul pompierilor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Anchetatorii spun ca masina figureaza in baza de date a politiei ca fiind furata din Bucuresti, in 2009. Nu au gasit pe nimeni in vehicul si orice urma sau proba a disparut, deoarece a stat foarte mult in apa.

Ce au descoperit insa este ca frana de mana a autoturismului nu era ridicata, ceea ce ii face sa creada ca masina a fost impinsa intentionat in lac.

Ancheta politistilor merge pe doua piste: fie autoturismul a fost folosit la comiterea unei infractiuni, fie proprietarul a vrut sa incaseze banii de pe asigurare si a regizat totul. Insa, din lipsa de probe, pentru anchetatori e aproape imposibil sa finalizeze deocamdata cercetarile.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu