marime text:

Masina de politie in flacari. Scurtcircuit sau mana criminala?

Sariti, arde masina de politie! Asa a sunat un apel la 112, prin care agentii dintr-o comuna constanteana au solicitat duminica seara interventia urgenta a pompierilor. Oamenii legii se gandesc ca vehiculul a luat foc de la un scurtcircuit.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Alarma a fost data in jurul orei 22.00, cand un agent de la politia comunitara din Pecineaga a vazut flacari in interiorul masinii de serviciu. A incercat sa stinga singur focul, insa valvataia a fost atat de puternica incat doar caroseria a mai ramas intreaga.

Omul a sunat imediat la 112 si a cerut ajutoare. Si-a anuntat si superiorii, care au venit urgent la fata locului. Cum niciun agent nu primise vreo amenintare, oamenii legii tind sa creada ca este vorba despre un simplu scurtcircuit. Nu exclud insa nici ipoteza ca focul sa fi fost pus intentionat, mai ales ca atunci cand agentul a observat flacarile, parbrizul era spart.

Specialistii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta impreuna cu politistii criminalisti au inceput o ancheta, ca sa-si dea seama daca a fost un accident sau focul a fost pus cu intentie. Pana una alta, agentii de la politia Pecineaga se intreaba cum se vor descurca, pentru ca masina care a ars era singura din dotare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu