marime text:

Masacrul porcilor - camp plin cu lesuri de animale, langa Braila

E alerta la Braila, unde s-a descoperit pe un camp un adevarat masacru printre cadavre de animale. In jur de 15 porci zaceau transati.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Marea temere a autoritatilor e ca cei care au facut asta vand acum picioarele de porc, fara sa le pese ca-i pun pe altii in pericol. Politia si Garda de Mediu au demarat  anchete, mai ales ca se pare ca e o practica frecventa in zona.

Privelistea de cosmar si mirosul pestilential i-au alertat pe cei care locuiesc in zona. O parte dintre starvuri, transate, erau inca bagate in saci, iar altele erau aruncate in spatele unor copaci si cainii apucasera sa manance din ele.

Localnicii banuiesc ca lesurile, care ar fi trebuit incinerate, au fost furate de la o ferma din apropiere si se tem ca hotii, inconstienti, au scos carnea pe piata.

Localnicii spun ca stiu de ani de zile despre aceasta practica. Nu o data au vazut indivizi vanzand carne de porc la colt de strada, la preturi de nimic.

Conducerea complexului zootehnic recunoaste ca este periodic tinta furturilor, fie ca vorbim de animale vii sau moarte. A anuntat polita de nenumarate ori, dar pana acum nu a fost prins niciun hot.

Anchetatorii cred ca este vorba despre o retea care reuseste fie prin furt, fie prin mituirea personalului de la crescatoria de porci, sa faca rost de cadavrele unor animale care din diverse motive mor la crescatorie si ar trebui duse direct la un incinerator aflat in apropiere.

Le transeaza rapid, apoi arunca resturile pe campul din apropiere, la cheremul sobolanilor si al cainilor vagabonzi.

Tot locul este un focar de infectie. Intre timp, autoritatile sanitar-veterinare din oras si zonele limitrofe sunt in alerta si avertizeaza populatia sa nu cumpere cumpere carne decat din magazine specializate si avizate sanitar-veterinar, pentru ca, altfel, isi risca sanatatea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu