marime text:

Marturia unui hot: "Imi pare rau ca nu m-ati retinut ieri si a trebuit sa fur din nou, ca sa ma intorc la inchisoare"

"Puscarie, esti dragostea mea!" Desi suna a vers dintr-un cantec de inima albastra, este de fapt cea mai mare dorinta a unui hot din Dambovita. Individul s-a hotarat sa fure pana cand se va indura cineva sa il trimita dupa gratii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Emilian Tica sta in apropiere de Gaesti, are 26 de ani, un cazier patat ca un dalmatian si nicio letcaie. Nici n-a iesit bine din sediul politiei, ca s-a apucat iar de furat. A curatat o casa ai carei proprietari erau plecati de toata aparatura electronica.
 
Omul are insa un scop precis: "Domnule presedinte si onorata istanta, imi pare foarte rau ca nu m-ati retinut ieri, mi-a fost rusine sa va spun, iar acum a trebuit sa fac p-asta ca sa vin inapoi", a marturisit Emilian. In inchisoare este cald si bine si in plus meniul e variat. Asa se face ca in 24 de ore a incalcat de doua ori legea.

Putin dupa majorat a ajuns la inchisoare. Odata eliberat, n-a scapat de vechile obiceiuri si a continuat sa isi faca mana prin satele din jur. Politistii din Gaesti au reusit sa-i probeze vinovatia in cinci cazuri, numai in ianuarie. Si nu mica le-a fost mirarea cand individul le-a marturisit ca impreuna cu un amic ar figura si in alte dosare cu autori necunoscuti.

Vecinii sunt si ei disperati ca judecatorii nu il leaga.
 
Vineri seara, hotul nostru s-a ales cu inca un dosar penal.
 
De data acesta, autoritatile i-au indeplinit omului dorinta pentru cel putin 29 de zile, dar l-ar putea condamna chiar la 15 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu