marime text:

Marturia SOCANTA a unei minore virgine vanduta in Anglia si obligata sa se prostitueze

Peste 35 de copile, majoritatea fecioare, au fost vandute de o retea de traficanti, cu 10.000 de euro fiecare, unor clienti din Marea Britanie ori Spania.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Escrocii castigau increderea parintilor trimitandu-le in casa doamne respectabile care sa ii convinga sa-si trimita fetele la munca cinstita si bine platita in strainatate. Pe altele le rapeau pur si simplu cu pistolul la tampla. Dosarul este abia la inceput si a fost deschis dupa ce o tanara din Iasi a reusit sa revina acasa, insarcinata si traumatizata.

Ionela avea 16 si jumatate cand a ajuns pe mainile traficantilor. O doamna in varsta de 60 de ani insotita de un tanar au venit la ai ei in casa, cu o oferta de nerefuzat. Un loc bun de munca in Marea Britanie platit cam cu o mie de euro pe luna. Copila trebuia sa ingrijeasca o batrana bolnava. Parintii si-au dat acordul.

Ceea ce i-a convins definitiv pe parinti a fost ca cei doi au intrebat daca fata este inca fecioara ca sa nu le faca probleme, pentru ca ei sunt oameni seriosi, sustineau. De fapt, proxenetii incasau mai mult daca faceau rost de fete virgine. Pretul de pornire era 5.000 de euro. Si Ionela a fost vanduta primului clinet cu aceasta suma.

Cand a ramas insarcinata, tanara a reusit sa se-ntoarca in tara. I-a povestit mamei ce a suferit, iar aceasta ajunsa la o manastire si i s-a confesat unui preot care a sfatuit-o sa mearga la politie. Odata intrati pe fir, agentii au aflat ca numarul victimelor este foarte mare.  

Cam 250.000 de euro cred anchetatorii ca au castigat proxenetii de pe urma acestor tinere.

Persoanele cercetatate sunt din Iasi, Vaslui si Tulcea, dar au actionat in toata tara inca din anul 2004. Victimele erau alese mai ales din mediul rural, dar si din orasele mici.

Le promiteau fetelor locuri de munca bine platite ca menajere sau in baruri din Spania si Marea Britanie. Apoi indivizii le intocmeau acte false pentru a putea fi scoase din tara.

Sapte indivizi au fost arestati acum la Iasi si alti 13 sunt cercetati in stare de liberate.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu