marime text:

Marius Petcu afla in urmatoarele ore daca va fi arestat!

Soarta lui Marius Petcu, liderul CNSRL Fratia, acuzat de luare de mita, se decide vineri seara la Curtea de Apel Bucuresti. Dupa retinerea pentru 24 de ore, magistratii de acolo hotarasc daca emit pe numele lui si un mandat de arestare pe 29 de zile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Procurorii vorbesc despre spaga "in forma continuata". In traducere, sume de zeci de mii de euro, incasate luna de luna, inca din 2009... In toata povestea apare si o vila de 200.000 de euro.  

Marius Petcu, considerat cel mai bogat lider de sindicat din Romania conform declaratiilor de avere, s-a lasat mituit de catre un om de afaceri in mai multe randuri, sustin procurorii. Miza: Petcu sa-i ajute o firma sa castige contracte de reparatii scoase la licitatie de Sanitas.  

Anchetatorii sustin ca timp de aproape doi ani, lunar, precum un salariu, Petcu primea 20.000 de euro spaga.

Cand transele au lipsit, omul de afaceri i-ar fi construit liderului de sindicat o vila in Predeal. Casa nu este insa pe numele lui Petcu, afirma procurorii, apare pe numele unei alte persoane.

In schimbul banilor, Petcu ar fi ajutat la obtinerea unor contracte de lucrari. Unul la Centrul de educatie perfectionare si recreere din Snagov, al carui beneficiar este sindicatul Sanitas.
 
In timp ce acest contract se derula, Petcu ar fi negociat cu acelasi om de afaceri preluarea altor contracte de lucrari. Asa l-ar fi prins anchetatori cand lua mita 40.000 de euro.  

Cei din investigatie urmeaza sa verifice si contractele incheiate de firma la care Petcu este asociat, cu spitalele de stat, contracte de peste 7 milioane de lei.

Marius Petcu are 5 terenuri in Teleorman, Ilfov si Bucuresti, doua case in Capitala si una in Ilfov. Declara, de asemenea, ca detine o motocicleta Honda, un autoturism Toyota si un ATV SYM.

Are bijuterii si ceasuri de 10.000 de euro, dar si tablouri si icoane de inca pe atat si conturi de peste un milion de lei. Petcu mentioneaza si o datorie de 180.000 de euro, scadenta in 2022.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu