marime text:

Mijlocasul de la Dinamo, Andrei Margaritescu, eliberat din arest prea tarziu ca sa ajunga la meciul cu Bistrita

Andrei Margaritescu, mijlocasul echipei Dinamo, a petrecut o noapte lunga in arest, in loc sa fie cu echipa la Bistrita, pentru meciul de Cupa Romaniei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mult mai norocos a fost portarul Cristi Munteanu, pe care procurorii l-au lasat acasa. Ambii fotbalistii sunt banuiti de legaturi cu o grupare care se ocupa cu traficul de masini furate. Anchetatorii au considerat ca nu este nevoie sa-l aresteze preventiv pe fostul portar al echipei Dinamo, Cristi Munteanu, pentru ca pe parcursul audierilor a fost sincer si a colaborat cu politistii de la furturi auto.

Nu acelasi lucru l-a facut si Andrei Margaritescu. Cel mai probabil, sfatuit de avocat, el nu a vrut sa declare nimic. Dupa ce a fost retinut 24 de ore si a ajuns in fata instantei, el a dat explicatii cu privire la cum a ajuns masina declarata furata in proprietatea lui.

Ancheta va continua cu cei doi in stare de libertate. Au insa interdictie de a parasi tara.

Nu aceeasi soarta a avut-o si medicul Alexandru Magherescu, cel care si-ar fi vandut masina pe care apoi a declarat o furata. El ramane dupa gratii 29 de zile pentru inselaciune cu consecinte grave si fals in declaratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu