marime text:

Margaritescu adus in tricoul lui Dinamo la politie - vezi ce a declarat! VIDEO

Mijlocasul dinamovist Andrei Margaritescu, aflat in atentia procurorilor pentru o presupusa implicare intr-un caz de furturi de masini, a ajuns insotit de politisti la Serviciul Furturi Auto si a declarat ca nu are nicio legatura cu acesta caz.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Nu am nicio legatura", a spus Margaritescu inainte de a intra in sediul Serviciului Furturi Auto din Capitala
 
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca procurorii vor doar audierea lui Andrei Margaritescu, nepunandu-se problema la acest moment de luarea vreunei masuri preventive.
 
In caz de urgenta, anchetatorii pot emite mandate de aducere a celor vizati intr-o afacere judiciara.
 
Astfel, Parchetul Capitalei a dispus aducerea lui Andrei Margaritescu si a fostului portar Cristian Munteanu, ambii utilizand un autoturism Audi A8, care figureaza in acte ca fiind furat.
 
Modul in care a fost procurat acest autoturism a condus la identificarea unei retele de furturi de masini de lux.
 
Andrei Margaritescu, pentru ca nu a fost gasit de anchetatori la descinderile dispuse marti dimineata, a fost ridicat de pe Aeroportul Otopeni, in jurul orei 17.15, unde urma sa se imbarce cu coechipierii intr-o cursa catre Cluj-Napoca.
 
Sursa: Mediafax

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu