marime text:

Mare ti-e Gradina Doamne si multi fura din ea - timisorean prins dupa ce a jefuit o biserica

Un tanar a fost arestat dupa ce a fost prins avand asupra lui mai multe obiecte de cult si bani, informeaza Politia Romana.
Mare ti-e Gradina Doamne si multi fura din ea - timisorean prins dupa ce a jefuit o biserica
Joi, politistii din judetul Timis au fost sesizati cu privire la faptul ca un barbat, de aproximativ 30-35 de ani, care se afla intr-un taxi, are asupra sa mai multe obiecte de cult.
 
In scurt timp, politistii au depistat persoana in cauza, Andrei S. (32 de ani), din Baia Sprie, judetul Maramures. Asupra barbatului politistii au gasit mai multe obiecte specifice lacaselor de cult, precum si bani.
 
Tanarul a fost dus la sediul Sectiei 3 Politie unde, in urma audierilor, s-a stabilit ca a patruns prin efractie in interiorul unei biserici din Timisoara, de unde a sustras obiectele de cult si bani, prejudiciul fiind recuperat in totalitate.    

Politistii au intocmit acte premergatoare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, barbatul fiind ulterior prezentat procurorului cu propunerea de retinere. In baza probelor administrate la dosar, instanta a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva pe 29 de zile, suspectul fiind introdus in arestul IPJ Timis

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu