marime text:

Mama cu Flexu', aparata chiar de fiul de 17 ani, pe care a vrut sa-l decapiteze!

Incearca sa-si salveze mama, desi ea a vrut sa-l omoare! Adolescentului de 17 ani, din judetul Constanta, care s-a trezit cu un flex la gat si le-a povesit medicilor ingrozit ca mama lui a incercat sa-l decapiteze, si-a schimbat acum declaratia. Si-a dat seama ca femeii nu-i va fi prea usor daca politistii o cerceteaza pentru tentativa de omor.
Mama cu Flexu', aparata chiar de fiul de 17 ani, pe care a vrut sa-l decapiteze!

Politistii au stat de vorba si joi cu adolescentul in varsta de 17 ani. Dupa ce cu o zi in urma a povestit ca fost victima mamei sale, acum a revenit asupra propriei declaratii si a sustinut ca totul a fost doar un accident. Adolescentul a spus clar ca nu doreste sa-i faca rau mamei sale.

Oamenii legii spun ca in astfel de cazuri nu este necesara vreo plangere din partea victimei. Ei au inceput deja procedurile de cercetare pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor si, cel mai probabil, femeia va ajunge in fata judecatorilor.

Anchetatorii asteapta mai intai rezultatele expertizei psihiatrice, pentru a stabili daca femeia a avut discernamant in momentul in care a incercat sa-si decapiteze copilul.

Cazul baiatului a intrat si in atentia Directiei pentru Protectia Copilului. El va fi inclus intr-un program de consiliere psihologica.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu