marime text:

Maltratata de propriul fiu ani in sir! Ultima bataie i-a fost fatala

Din mainile propriului sau fiu i-a venit moartea unei femei de 54 de ani, care i-a uimit pe medicii din Galati cu povestea ei. O singura zi i-au putut prelungi viata. Dupa internare, femeia a reusit sa le vorbeasca si a spus ca fiul ei i-a facut asta si ca nu era prima oara cand o lovea. De altfel, urmele abuzurilor i-au lasat urme adanci pe tot corpul: arata ca o batrana de 80 de ani si nu ca o femeie inca in putere. Acum, politistii il acheteaza pe fiul ei, un tanar de 25 de ani, care nu recunoaste nimic.
Maltratata de propriul fiu ani in sir! Ultima bataie i-a fost fatala

Femeia de 54 de ani a ajuns joi la spitalul din Galati, plina de lovituri la cap si pe corp. Medicii s-au temut ca nu va supravietui, mai ales ca organismul ei parea slabit. Radiografiile au aratat ca femeia avea fracturi mai vechi, semne ale unor batai pe care le-a incasat in trecut.

Pana in acest moment, tanarul de 25 de ani nu este acuzat de nimic. Politistii au stat de vorba cu el, iar el sustine ca nu este vinovat si ca nici macar nu si-ar fi atins mama. Potrivit medicilor care au ingrijit-o pe femeie, decesul s-ar fi produs din cauza unui accident vascular cerebral. Doar legistii vor putea spune daca acesta a fost declansat de bataia incasata, sau dintr-o cauza medicala.

La internare, femeia a mai avut putere sa spuna ca a fost batuta de fiul ei. A fost inconstienta o noapte intreaga, apoi a mai reusit sa le vorbeasca putin medicilor si in cele din urma s-a stins sub ochii lor. Politisti au fost anuntati ca femeia a decedat, iar criminalistii l-au luat la intrebari pe fiul ei.

Daca va fi gasit vinovat in cele din urma de moartea femeii, fiul ei risca inchisoarea.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu