marime text:

"Madalina nu s-a sinucis din proprie convingere": dosarul mortii cantaretei a fost redeschis

Anunt soc in dosarul Madalina Manole. Tribunalul Bucuresti a hotarat sa redeschida aceasta cauza extrem de controversata. Astfel, ancheta va reincepe de la zero, la cererea parintilor cantaretei, care cred ca fata lor a fost impinsa sa-si ia zilele.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Madalina Manole s-a sinucis in iulie, anul trecut.

Dupa un an de la moartea Madalinei Manole, dosarul clasat initial de anchetatori a fost retrimis de judecatori la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Cei care au cerut acest lucru, parintii artistei, li s-au plans magistratilor ca nu sunt multumiti de modul in care s-a facut ancheta. Potrivit lor, nu au fost audiati destui martori si astfel multe elemente legate de disparitia fetei lor au ramas nelamurite.

Sotii Manole cred cu tarie ca Madalina nu s-a sinucis din proprie convingere. Pe de alta parte, fostul sot al cantaretei pare impacat cu gandul ca vor incepe alte si alte audieri.

Madalina Manole a fost gasita fara suflare chiar de ziua ei, anul trecut. Cei care au strans probe de la fata locului au gasit si o inregistrare video in care parea ca isi ia la redevere de la cei dragi. Toate aceste elemente i-au determinat sa claseze cazul.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu