marime text:

Testamentul sentimental al Madalinei - "Parintii mei sa-l iubeasca mult pe Puiu"

Sotul Madalinei a dus anchetatorilor hartia cu ultimele cuvinte scrise de artista, tocmai pentru a raspunde acuzatiilor aduse de parintii cantaretei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Sunt ultimele cuvinte ale sotiei mele si ale mamei copilului meu. Am decis sa le arat ca urmare a acuzelor aduse mie", explica Petru, care s-a vazut ultima oara cu parintii Madalinei Manole la mormantul artistei.

"Si ai mei scumpi sa ma ierte, atat pot sa gandesc. Am ajuns aici din vina mea. Sa-l iubeasca mult pe Puiu, ramane sufletul meu pentru tot ce a facut pentru mine" e un pasaj din scrisoarea lasata in urma de Madalina, o scrisoare pe care o puteti descoperi in totalitate in editia de maine a Happy Hour.

Legat de fiul cuplului, artista a lasat indicatii precise. "Pui mic, sa ramana la Botosani, o perioada, alaturi de mama si tata. Poate ma va ierta cand va fi mai mare"  a mai scris Madalina in testamentul ei sentimental.

Puiu a povestit la Happy Hour cum toate cele trei tentative anterioare de sinucidere au avut loc intr-o miercuri. La primele 2, Puiu i-a sunat si pe parinti, dar pentru ca intre timp au aparut tensiuni cu ei, la cea de-a treia nu i-a mai chemat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu