marime text:

"Nu am vazut niciodata asa ceva" - legistii despre corpul femeii macelarita la Brasov

Macel intr-o vila din Brasov unde o femeie de 45 de ani, medic de profesie, a fost ucisa in chip barbar. Medicii legisti au numarat pe trupul victimei zeci de lovituri si intepaturi. Criminalul a lovit cu o furie de nedescris, si desi s-a aparat cu toate puterile, femeia n-a avut nicio sansa de scapare. Varianta jafului urmat de omor este putin probabila, cred procurorii tot mai convinsi ca victima si agresorul se cunosteau.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE: Barbatul femeii ucise si fiica lor sunt pieriti de durere. Desi el a fost procuror criminalist si a participat la anchetarea multor nenorociri, moartea nevestei este dincolo de puterea lui de intelegere. "In viata mea n-am vazut asa ceva", marturiseste unul dintre legistii care au facut autopsia.

Anchetatorii au luat probe toata ziua. Au in minte foarte multe piste.

Daca ucigasul doctoritei este un pacient de pe vremuri sau poate un infractor care a vrut sa se razbune pe sotul ei, fost procuror? Sau poate este un obisnuit al casei!

Curios este ca nimeni pare sa nu fi vazut nimic, chiar ca tragedia s-a produs pe lumina. Vila acestei familii se afla pe o strada circulata, in apropierea unei statii de autobuz .

Cercetarile la fata locului, intrerupte mult dupa miezul noptii, au fost reluate in aceasta dimineata.
In paralel, la laboratorul de medicina legal se face autopsia cadavrului. Legistii spun ca, practic, femeia a fost macelarita - avea tot trupul plin de lovituri si intepaturi. Nu este exclus, spun ei, sa fie vorba de mai multi autori care sa fi actionat concomitent, cu mai multe tipuri de arme. Politistii iau in calcul ipoteza unui jaf, dar nu exclud nici alte variante.

Curios, nimeni pare sa nu fi vazut nimic, desi crima s-a produs ziua, iar casa in care locuia femeia se afla pe o strada circulata, in apropierea unei statii de autobuz si a mai multor magazine. Femeia gasita fara suflare era medic si oferea consultanta in domeniul echipamentelor sanitare.

Sotul ei are o firma de consultanta in management si afaceri. Cei doi au o fata de 20 de ani, studenta la arhitectura in Bucuresti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu