marime text:

MACABRU! Doua morminte, disparute dintr-un cimitir, de parca nici n-ar fi existat!

Poveste de groaza intr-un cimitir din Gorj. Doua morminte in care isi dormeau somnul de veci doi soti ingropati acolo in urma cu 15 ani au disparut de parca nici nu ar fi existat vreodata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Altcineva a turnat un cavou de beton deasupra lor si acum familiile raposatilor sunt in pragul nebuniei.

Disparitia mormintelor a fost descoperita zilele trecute, cand rudele celor decedati au venit sa le aprinda o lumanare. Ultima oara au fost sa se reculeaga la mormintele lor chiar in ziua de Paste, cand nimic nu parea sa le tulbure linistea.

Groparii din cimitirul respectiv au primit comanda de la o pensionara sa-i construiasca un cavou langa mormintele care acum sunt de negasit. Muncitorii s-au pus pe treaba si au sapat fundatia exact pe locul celor doua morminte. Au dat la o parte crucile si au turnat beton la o adancime de un metru si jumatate, deci este posibil sa nu fi ajuns la fostele sicrie.

Cand au venit la cimitir si au vazut ca mormintele celor dragi au disparut cu totul, rudele lor au sarit sa-i ceara socotelala preotului.

Daca vor fi gasit vinovati, muncitorii care au construit cavoul pot face pana la trei ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu