marime text:

MACABRU - cadavrul unui barbat gasit intr-o balta de sange

Imaginea mortii, in apartamentul unui barbat de 54 de ani din Timisoara. Omul a fost gasit luni fara suflare in propria sa locuinta de doi prieteni pe care ii adapostea temporar. Zacea intr-o balta de sange si parea ca tot trupul i-a fost strapuns de lovituri de cutit.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De altfel, in apropierea lui a fost gasita si arma care i-a adus moartea.

Criminalistii care au sosit de urgenta la fata locului au constatat pe trupul victimei o lovitura adanca de cutit, in zona inimii. Pe camasa acestuia au fost gasite insa mai multe taieturi, semn ca inainte sa-si dea ultima suflare barbatul ar fi dus o lupta.

Politistii iau in considerare atat varianta unei crime, cat si cea a unei sinucideri. Vecinii barbatului gasit fara suflare par insa convinsi ca a murit de mana cuiva.

Omul locuia singur de un an, de cand mama lui a murit. Vecinii spun insa ca, in ultima perioada, barbatul aducea in casa tot felul de persoane dubioase, printre care si oameni ai strazii. De altfel, unul dintre acestia a dat alarma la politie, dupa descoperirea cadavrului.

Criminalistii au dus trupul neinsufletit la morga si asteapta acum ca medicii legisti sa stabileasca daca se poate vorbi despre crima in acest caz, sau daca barbatul si-a pus capat zilelor.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu