marime text:

Lupte libere intre doua familii de tigani, in Pipera! Ragalie si Paun se razboiesc pentru pamant!

O palma de pamant seamana discordie in Pipera, langa Bucuresti. Chiar daca sunt din acelasi neam, doua familii de tigani nu reusesc sa-si imparta cu vorba buna terenul in disputa. Cand isi epuizeaza argumentele, aplica legea pumnului, asa cum s-a intamplat si marti. Combatantii au pus mana pe furci si coase, iar la final, noua dintre ei au ajuns in mainile medicilor. Urmeaza sa dea explicatii si politistilor.  
Lupte libere intre doua familii de tigani, in Pipera! Ragalie si Paun se razboiesc pentru pamant!

Protagonisti au fost cei din familia Paun si cei ai lui Ragalie. Initial, s-au acuzat  de furtul unui telefon mobil. In realitate, se bat de mult vreme pentru pamant. Tot meciul a durat 10 minute si a inceput putin dupa ora 14.00.

Politistii i-au despartit cu greu, dupa care au inceput sa numere ranitii. Cinci ambulante si trei masini de interventie au ajuns acolo. Un vecin a sunat la 112.

Desi teoretic e greu de crezut, practic, Ragalie si Paun sunt neamuri. Nu sunt insa unele care sa tina la legaturile de sange. Drept urmare, 12 dintre combatanti vor raspunde  pentru violare de domiciliu si ultraj contra bunelor moravuri.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu