marime text:

Luna de miere de cosmar, in insulele Seychelles. Si-a vazut sotul mancat de viu de un rechin

Proaspat casatoriti, doi tineri au ales insulele Seychelles pentru a-si petrece acolo luna de miere. Nu stiau insa ca acel loc ii va desparti pentru totdeauna. Ian Raymond, in varsta de 30 de ani, a murit mancat de viu de un rechin, sub privirile neputincioase ale sotiei lui.
Luna de miere de cosmar, in insulele Seychelles. Si-a vazut sotul mancat de viu de un rechin

Femeia a vazut de pe mal toata tragedia, neputand sa faca nimic.

Autoritatile spun ca aceasta este cel de-al doilea atac mortal in ultimele saptamani si avertizeaza turistii sa fie foarte atenti atunci cand intra in ape.

Femeia, in varsta de 27 de ani, se bronza pe plaja cand a auzit tipete din largul apelor. In cateva momente si-a dat seama ca sotul ei se afla in pericol, iar un alt turist care se afla pe o ambarcatiune a scos din apa trupul barbatului si l-a adus pana la mal, unde martorii la tragicul eveniment au incercat in zadar sa il salveze.

"Am auzit tipete si am vazut cum zeci de oameni se indreapta catre ape, apoi am vazut cum cineva scoate o persoana din mare", a declarat un turist care se afla pe plaja.

"Cand l-au adus la mal, barbatul era deja mort. Nu am mai reusit sa facem nimic ca sa il salvam. Ranile erau prea adanci si nu am putut opri sangerarea", a declarat un alt martor la eveniment.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu