marime text:

Lovitura de teatru in cazul jafului de 200.000 de euro, de pe centura Capitalei! Anchetatorii suspecteaza o inscenare

La trei zile de la jaful comis pe centura Capitalei, impotriva unui om de afaceri din Sintesti, politistii cauta patru suspecti, asa cum sustine victima care ar fi pierdut 200.000 de euro. Totusi, anchetatorii iau in calcul si ipoteza unei inscenari.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ancheta se dovedeste dificila, pentru ca presupusii agresori nu au lasat prea multe urme. Politistii au doar declaratia pagubitului, care sustine ca ar fi fost amenintat cu un pistol sa le dea talharilor 200.000 de euro si descrierea sumara a unuia dintre suspecti.

Tocmai de aceea nu au renunta la varianta unei inscenari, mai ales ca este al treilea caz de acest gen produs in ultimele luni in zona. In plus, victima nu a vrut sa mearga la detectorul cu minciuni si nici sa fie confruntata cu soferul.

Dar sunt verificate si gruparile de crima organizate sau anturajul pagubitului. Oricum, sustin apropiatii omului de afaceri, cei care detin depozite de fier vechi, din randul carora provin toate victimele jafurilor despre care vorbim, transporta sume uriase de bani fara cele mai elementare masuri de precuatie.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu