marime text:

Lista pagubitilor de la Credit Europe Bank se mareste. Prejudiciul a ajuns la 1,5 mil. euro!

Iures mare la banca din Brasov, unde s-a aflat miercuri ca au disparut economiile mai multor clienti. Acum, alti oameni care aveau depozite acolo vin sa se intereseze de banii lor si astfel lista pagubitilor se mareste. A ajuns deja la 20, iar valoarea prejudiciului se apropie de 1,5 milioane de euro.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Multi au aflat abia joi ca nici conturile lor nu au scapat neatinse. Alte zeci de brasoveni isi verifica acum conturile. Nu este exclus sa descopere si ei ca nu mai au nimic.

Vicepresedintele bancii, venit special la Brasov dupa izbucnirea scandalului si a incercat sa-i linisteasca pe oamenii stransi la usa.

Intre timp, la OPC continua sa curga reclamatiile. Pana acum s-au strans 20 de plangeri.

Joi vor fi audiati la DIICOT cei cinci angajati suspectati ca au pus la cale frauda. Este vorba de directorul de operatiuni, trei operatori de la ghiseu si un casier. Procurorii trebuie sa afle care a fost mecanismul de fraudare, unde s-au dus banii si cine mai este implicat.

Oficialii bancii spun ca au realizat un control intern, in urma caruia au fost suspendati din functii toti cei cinci angajati suspectati ca ar fi pus la cale frauda. Si ei banuiesc ca in fruntea gruparii se afla chiar directoarea de operatiuni a filialei brasovene. Lucra de 11 ani in aceasta banca si niciodata nu le-a creat probleme. Dimpotriva, a fost un om de incredere, bine pregatit, care a urcat in ierarhia bancii tocmai datorita calitatilor sale profesionale.

Conducerea bancii ii asigura pe pagubiti ca isi vor recapata integral banii - practic, conturile lor vor fi realimentate.

Inspectorii de la Protectia Consumatorului verifica documentele pentru conturile celor ce au depus reclamatii la OPC. Institutia bancara va primi cate o amenda de pentru fiecare dintre clientii pagubiti.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu