marime text:

Le-a spus vreo doua golanilor care s-au luat de fata lui si a ajuns la spital!

A vrut sa-si razbune fata de 17 ani, dar a ajuns si el o victima. Un barbat de 45 de ani din judetul Galati s-a enervat la culme cand fiica lui i-a povestit ca mai multi tineri au acostat-o si au vrut sa o batjocoreasca. A incercat sa ii faca singur dreptate, dar s-a trezit singur impotriva mai multor indivizi care l-au batut mar.
Le-a spus vreo doua golanilor care s-au luat de fata lui si a ajuns la spital!

Barbatul a mers sa-i caute pe tineri, mai ales ca pe cativa dintre ei fata i-a recunoscut. Cand a ajuns la locuinta unuia dintre dintre ei, s-a trezit inconjurat de zece persoane care nu au stat prea mult pe ganduri si au inceput sa-l loveasca.

Nelu Ciobanu nu-si mai aduce aminte prea multe lucruri, pentru ca a primit mai multe lovituri in cap. S-a trezit pe patul de spital, unde le-a povestit in cele din urma si politistilor despre patania lui. Barbatul inca mai are pierderi de memorie si politistii au reusit cu greu sa afle de la el ce s-a petrecut: "S-au legat de fata mea, a fost agresata in fata casei. A fost trasa de fusta, fata a venit plangand la mine, am iesit afara sa discut cu fratele repectivului dupa care au mai aparut vreo zece".

Dupa intalnirea cu agresorii, omul a ajuns la spital, iar medicii l-au internat de urgenta. Mai are nevoie de cel putin o saptamana de spitalizare si abia apoi specialistii vor sti daca va ramane cu sechele in urma loviturilor primite

Politistii s-au deplasat la fata locului, insa suspectuil n-a fost de gasit la domiciliu. In schimb, sora acestuia a fost amendata pentru tulburarea linistii si ordinii publice cu 500 de lei. Politistii incearca acum sa-i gaseasca pe toti batausii pentru a stabili exact  cine l-a lovit pe tatal fetei. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu