marime text:

Le-a lasat la o parte pe cele sfinte... Fost preot acuzat de viol de cinci fete!

O adevarata spaima pare sa fie un fost preot pentru adolescentele dintr-o comuna din Olt. Cinci fete il acuza ca le-a fortat sa intretina relatii sexuale, apoi le-a amenintat ca sa fie sigur ca nu ajung la politie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ultima sa presupusa victima si-a facut curaj si le-a spus parintilor care si-au lasat slujbele din Italia si au venit acasa. Au facut plangere la politie, iar acum par sa prinda curaj si celelalte fete. Tatal fostului preot spune ca acuzatiile nu se sustin.

Barbatul isi apara cu multa inversunare fiul acuzat de atatea nelegiuri. Omul si-a iesit din fire cand tatal unei adolescente l-a luat la rost. Sunt numai minciuni acuzatiile care i se aduc, sustine el.

De partea cealalta marturiile fetelor agresate de fostul preot sunt tot mai multe.  

Imediat ce o fata si-a facut curaj sa le spuna prin ce a trecut, parintii au venit acasa, din Italia. S-au dus la politie si au depus plangere. Si nu este singura adolescenta care s-a plans ca fost supusa la perversiuni sexuale.

Odata povestea iesita la iveala si alte fete au prins curaj si spun ca au trecut prin aceeasi situatie. O tanara de 18 a fost agreasta, sustine ea, chiar in barul din localitate.

Barbatul in varsta de 35 de ani, casatorit si cu doi copii a slujit cativa ani la o parohie din localitatea vecina. Apoi a predat religia la o scoala.

Polistii trebuie se verifice plangerile presupuselor victime.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu