marime text:

Le-a dat 2.300 de lei talharilor care i-au intrat in casa, de frica sa n-o omoare!

Economiile unei femei de 65 de ani, din Suceava, s-au dus pe apa sambetei cand trei indivizi i-au intrat in casa in toiul noptii si i-au cerut banii. Au plecat cu 2.300 de lei, dar ea s-a bucurat ca au lasat-o macar in viata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Erau porniti sa faca moarte de om, mai ales vecinul ei de 20 de ani, pe care l-a si recunoscut. Pe el l-au prins deja politistii si pe unul dintre complicii lui.

Stiindu-si vecina singura de 15 ani, barbatul s-a gandit ca ar fi o prada usoara. I-a luat insa cu el si pe doi baieti, de17 ani si impreuna i-au fortat un geam al locuintei.

Victima nici n-a apucat sa strige dupa ajutor. Intrusii i-au spus ca nu vor pleca din casa ei fara bani si sunt gata s-o omoare, daca nu le face pe plac. Dimineata, pagubita s-a dus glont la politie si a povestit totul. N-a durat mult pana cand vecinul ei de 20 de ani a fost prins si la fel si unul dintre baietii de 17 ani. Pentru ca este minor, el va fi si expertizat psihiatric - procurorii vor sa se convinga ca avea discernamant in timpul atacului.

Cel de-al treilea suspect a disparut de-acasa dupa fapta.

Din pacate, din banii furati, femeia a recuperat doar 65 de lei.     

Mai multi oamenii din sat spun ca s-au saturat sa fie calcati de hoti. Numai pe ulita victimei au mai fost trei talharii in ultimele luni.  

Barbatul de 20 de ani a fost arestat pentru 29 de zile deocamdata si la fel ca si complicii lui, risca inchisoarea.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu