marime text:

Lasat fara bani si bijuterii, in timpul unei partide de sex!

O partida de amor s-a terminat cum nu se poate mai prost pentru un barbat de 31 de ani, din Satu Mare. In timp ce omul incerca sa se distreze cu o femeie de moravuri usoare, a fost pradat de bijuterii si de 50 de lei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nu individa este insa de vina, ci un tanar cu care cei doi se cinstisera inainte. Acesta observase ca barbatul are podoabe din aur si a dat lovitura chiar atunci cand amorezii erau unul in bratele celuilalt.

Cei trei s-au cunoscut intr-un local aflat in apropiere de gara din Satu Mare. Dupa cateva pahare, femeia si barbatul de 31 de ani au plecat spre o cladire dezafectata din zona. Nu s-au bucurat insa prea mult de intimitate, deoarece, dupa cateva minute, suspectul a dat buzna peste ei. L-a atacat pe barbat si i-a luat banii si bijuteriile, apoi a fugit.

Politistii l-au prins repede pe fugar si l-au retinut. Dupa ce au aflat ca acesta i-ar aduce femeii clienti, au luat-o si pe ea la intrebari. Tanara sustine insa ca nu i-a fost complice.

Banii si bijuteriile au fost recuperate si inapoiate victimei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu