marime text:

Super-laptop de 10.000 de lei furat din Romania cu O ZI inainte de lansare!

Furt suspect in capitala si nu de oriunde, ci din holul unui hotel de 5 stele. De acolo a disparut un laptop de ultima generatie, care urma sa fie lansat curind pe piata romaneasca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Potrivit site-ului american Gizmodo, specializat in gadget-uri si tehnologie, modelul Asus NX90 a fost furat de trei
persoane din holul unui hotel de cinci stele din Bucuresti.
 
Gizmodo prezinta o fotografie inregistrata pe 11 august, la ora 2:53, de o camera de supraveghere, in care apar trei persoane, dintre care una priveste direct spre obiectiv, fara a face aparent vreun efort pentru a-si ascunde identitatea.
Reprezentantii Asus Romania au fost rezervati in declaratii.
 
"Oferim tot suportul politiei sa-l gaseasca", a declarat pentru MEDIAFAX Liviu Marica, PR&Marketing managager Asus Romania.
 
El a precizat ca laptop-ul va avea un pret retail de peste 100 milioane de lei vechi, iar un model era expus in holul unui hotel din Bucuresti in cadrul unei campanii de promovare. Laptop-ul urmeaza sa fie lansat la 1 septembrie, potrivit lui Marica.
 
Din fotografia prezentata de Gizmodo cu presupusii hoti se poate recunoaste holul hotelului Marriott din Capitala.           
 
Contactati de MEDIAFAX, reprezentantii companiei hoteliere nu au putut confirma informatia.
 
Acelasi site a dezvaluit, inainte de lansarea iPhone 4 din aceasta vara, fotografii si detalii tehnice ale noului telefon de la Apple, dupa ce a obtinut un model de la un tanar care sustinea ca l-a gasit intr-un bar din California.
 
Sursa foto: Gizmodo.com

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Galerie foto
Scrie un comentariu