marime text:

La vanatoare, pe strada! Si-a cumparat arma ca sa impuste pisici

Un individ din Constanta s-a transformat intr-un pericol public dupa ce si-a cumparat arma cu acte in regula. Deranjat de pisici, a iesit pe strazi si a inceput sa impuste in stanga si-n dreapta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii nu pot spune exact cate animale a ucis, pentru ca multe nu aveau stapan, insa n-au nicio indoiala ca putea rani inclusiv oameni. "M-au scos din sarite", a spus "vanatorul" la audieri, dupa care a fost liber sa plece acasa. Ce s-ar intampla oare daca maine s-ar supara pe noi, se intreaba vecinii ingijorati?

Dintre cele trei pisici ale familiei Grosu, Marti este cea mai norocoasa. Alaturi de ea, stapanii l-au adus pe Puric - motanul care in urma macelului si-a pierdut un ochi. Pentru celelalt, medicii n-au mai avut ce face. Suspectului politistilor a mai ucis si alte animale in localitate si are o explicatie pentru toate.  

Specialistii de la Serviciul Arme, Explozibili si Substante Periculoase l-au audiat pe barbat si i-au confiscat arma.

Pentru ca a folosit nejustificat arma pentru care avea permis, individul poate primi o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 3 ani.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu