marime text:

La un pas de o catastrofa! O duba incarcata cu cu azotat de amoniu furat, lovita de un tren rapid

Planurile unor hoti din Constanta au fost date peste cap de un accident feroviar pe care chiar ei l-au provocat. Un rapid care gonea spre Capitala le-a acrosat duba parcata langa un tren marfar din care furau saci plini cu azotat de amoniu.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand au vazut trenul indreptandu-se spre ei, indivizii au lasat totul balta si au fugit care-incotro.

Cei care au avut de suferit au fost calatorii care se aflau la acea ora in tren si care, pe langa sperietura pe care au tras-o, au fost nevoiti sa astepte aproape o ora in tren deblocarea sinelor.

Un apel facut la 112 i-a alertat si pe pompieri care, auzind ca este vorba de o incarcatura de azotat de amoniu, s-au gandit la o catastrofa similara celei de la Mihailesti.

Un echipaj de la descarcerare a ajuns imediat la fata locului si a eliminat pericolul. Aproape 100 de saci cu azotat zaceau imprastiati pe sinele de cale ferata.

Politistii au luat amprente din masina si spera sa dea repede de urma hotilor.

Traficul feroviar a fost dat peste cap de lovitura lor ratata, pentru ca trenurile care trebuiau sa treaca pe acolo au inregistrat intarzieri mari.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu