marime text:

La furat cu SLK-ul! Spargatori cu fite: prada modesta, plimbata cu bolid de zeci de mii de euro

Un caz obisnuit de spargere de locuinta a dus la prinderea unor hoti pretentiosi, care mergeau la lucru numai cu masini de lux. Prada lor, cel putin cea din aceste zile, era modesta, dar era plimbata cu un bolid de zeci de mii de euro.
La furat cu SLK-ul! Spargatori cu fite: prada modesta, plimbata cu bolid de zeci de mii de euro
Un aradean a reclamat ca i-a fost sparta casa si i s-au furat cateva bijuterii: nu de mare valoare financiara, ci cu imensa semnificatie sentimentala. Politia a impanzit tot orasul si pana la urma a pus mana pe hoti - doi barbati din Iasi. Mare le-a fost surpriza cand au vazut ca spargatorii se plimbau cu un Mercedes SLK, o masina in valoare de cateva zeci de mii de euro.
 
Au controlat-o si in interiorul ei au fost gasite podoabele aradeanului, dar si alte bunuri pe care cei doi ieseni nu au putut sa le justifice: bijuterii din aur si argint, ceasuri barbatesti si un laptop, toate in valoare de 10.000 de lei. Politia a inteles repede ca si acestea fusesera furate si a stabilit ca are de-a face cu doi spargatori experimentati.
 
Acum sunt cautati ceilalti pagubasi. Pentru ca nici situatia masinii nu este foarte clara, politia a retinut-o pana la finalizarea cercetarilor.
 
Iesenii au fost retinuti pentru furt calificat si vor fi dusi la instanta, cu propunere de arestare preventiva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu