marime text:

La 76 de ani, si-a batut nevasta de 80 si a lovit-o cu securea: "M-a pus dracu' sa beau rachiu"

Ajunsi la o varsta venerabila, doi soti din judetul Bacau s-au certat nebuneste, din senin, iar barbatul si-a batut crunt femeia langa care sta de o viata.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Batrana, de 80 de ani, a ajuns la spital cu rani pe tot corpul si cu taieturi inclusiv pe cap, dupa ce a fost lovita cu o secure. Medicii care au preluat-o spun ca avea si un deget taiat, iar alte trei fracturate.

Victima este internata la Spitalul Judetean din Bacau, dupa ce a ajuns initial la unitatea din Buhusi. Medicii de acolo s-au inspaimintat cand au vazut-o pe biata femeie si incearca sa o puna pe picioare. Pacienta nu are rani care sa ii puna viata in pericol, dar recuperarea va fi chinuitoare, spun specialistii.  

Culmea este ca atat barbatul, cat si femeia spun ca galceava lor, cand a pornit, a fost una banala, de la te-miri-ce. Incet-incet, spiritele s-au incins insa, mai ales in cazul batranului, care bause bine. Omul sustine chiar ca nevasta ar fi sarit prima cu un bat la el si ca ar fi inceput sa-l loveasca.

Cea care a suferit crunt insa a fost femeia. Ea a povestit ca sotul parca si-a pierdut mintile si ca a pus mana pe o secure, cu care a amenintat-o. A incercat sa fuga din casa, insa n-a mai apucat.  Abia cand barbatul a realizat ce a facut a chemat Salvarea. Acum, la 76 de ani, omul ar putea ajunge dupa gratii. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu