marime text:

L-au prins cu CD playerul de la masina plin de canabis

Un barbat in varsta de 32 de ani din Barlad, judetul Vaslui, a fost prins in flagrant de politistii Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Brasov, in timp ce astepta un brasovean caruia intentiona sa ii vanda 500 de grame de rezina de cannabis.
L-au prins cu CD playerul de la masina plin de canabis

Comisarul-sef Emanuel Samson din cadrul BCCO Brasov a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca barbatul a fost prins in flagrant, in 8 aprilie, la locul unde il astepta pe brasovean, in cartierul Astra din Brasov, transmite corespondentul MEDIAFAX. In urma perchezitiei facute in masina barbatului, politistii au gasit cantitatea de 500 de grame de rezina de canabis (hasis), ascunsa in compartimentul de CD-uri al autoturismului.

Traficantul urma sa vanda drogurile contra sumei de aproximativ 2.500 de euro. Acesta a fost retinut, iar ulterior arestat preventiv pentru 29 de zile. "Suspectul a fost retinut si prezentat instantei de judecata, care a dispus arestarea lui preventiva pentru o perioada de 29 de zile pentru trafic de droguri de risc", a spus Samson.

De asemenea, politistii, sub coordonarea procurorilor de la DIICOT Brasov, au identificat si persoana care urma sa cumpere drogurile, fiind vorba despre un barbat in varsta de 39 de ani, din municipiul Brasov, care nu s-a prezentat la locul intalnirii. Pe numele acesteia s-a emis mandat de arestare preventiva in lipsa, pana in prezent nefiind gasit.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu