marime text:

L-a lovit cu toporisca in cap pe barbatul care i-a reprosat ca i-a suflat fum de tigara in fata!

Nu e aer destul in Galati pentru doi barbati, care au fost protagonistii unei scene uluitoare. Unul dintre ei l-a atacat pe celealalt cu o toporisca, deranjat ca acesta din urma i-a reprosat ca ii sufla fumul de tigara in fata.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Putea sa moara, daca nu primea urgent ingrijiri la spital.

Scena s-a petrecut la intrarea intr-un magazin. Fumatorul statea in prag si a suflet fumul spre fata unui barbat, cand acesta se pregatea sa intre. Cand a auzit ca i se reproseaza asta, s-a enervat la culme. Fara sa mai stea la discutii, a scos toporisca de sub haina si l-a lovit pe barbat in cap. Abia cand a vazut ca ranitul s-a prabusit, individul a luat-o la sanatoasa.

Mai multi martori au cerut sprijinul medicilor de la ambulanta, iar ranitul a ajuns la spital. Cazul a intrat si in atentia politistilor, care au reusit sa-l identifice pe agresor.

Barbatul si-a revenit abia la spital si si-a sunat sotia si copii ca sa-i linisteasca. Nici acum nu-i vine sa creada ca a fost atacat pentru un fum.

Agresorul este liber acum, dar politistii ii pot schimba oricand incadrarea juridica a faptei, in functie de numarul zilelor de spitalizare de care va avea nevoie ranitul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu