marime text:

Judecator exclus din magistratura, pentru ca hartuia sexual grefierele! "Simona, ia o portocala!"

Un judecator din Constanta a fost exclus din magistratura oficial, pentru comportamentul sau inadecvat fata de colegi. Concret, mai multe grefiere sustin ca au primit propuneri indecente din partea judecatorului si l-au reclamat pentru hartuire sexuala.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fostul judecator, care a venit la Judecatoria din Constanta in urma cu trei ani, se apara si sustine ca la mijloc ar fi vorba de o inscenare. Mircea Dinica povesteste ca de-a lungul timpului, le-ar fi dat mai multe sanctiuni interne subalternilor sai, pentru ca ar fi intarziat sa-i puna la dispozitie mai multe dosare.

E drept ca in motivarea deciziei luate acum deConsiliul Superior al Magistraturii apar si nereguli legate de dosare intarziate, dar colegii judecatorului dadeau vina pe el pentru asta. Iar in ceea ce priveste acuzatiile de hartuire sexuala venite din partea grefierelor, judecatorul spune ca nu ar fi incercat altceva decat sa fie foarte amabil.

Fostul judecator are 15 zile pentru a contesta excluderea sa din magistratura, la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Mircea Dinica spune ca este hotarat sa-si caute dreptatea si la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Fostul judecator a avut probleme si cu fosta sa sotie, de care a divortat in 2009. Se pare ca Mircea Dinica ar fi ridicat mana de mai multe ori asupra sa, motiv care ar fi dus in final si la despartire.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu