marime text:

Jandarmii ar putea sa va amendeze, daca gresiti in trafic!

Jandarmii ar putea sa taie amenzi de circulatie, sa ceara sa fie ridicata o masina parcata ilegal sau sa va retina placutele de inmatriculare, daca nu v-ati facut revizia. Suna periculos, mai ales daca va stiti genul de sofer indisciplinat in trafic.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Deocamdata, toate aceste propuneri au fost stranse intr-un proiect depus vineri la Camera Deputatilor.

Ideea ii apartine deputatului Ionut Stroe, care considera ca jandarmii rutieri ar fi eficienti, mai ales ca nu se pot face angajari in Politia Rutiera.

Daca proiectul de lege se va aproba, in locul politistului din intersectie, veti vedea un jandarm care va putea suspenda permisul unui sofer care a incalcat regulile de circulatie.

Deputatul crede ca jandarmii sunt potriviti sa actioneze in situatii cu risc ridicat.

Doar ca nici jandarmii, nici politistii nu sunt incantati de idee. Ei spun ca ar aparea astfel doua structuri, cu aceleasi atributii. Chiar si asa, proiectul de lege urmeaza sa fie dezbatut de Parlament.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu